OPPDRAG: BARNEROM

23. JUNI 2011
Eventyrlig barnerom...
Rosa puter, myke pledd, glitter og blomster -alle selvfølgelige ingredienser på et barnerom for ei lita ung dame på 5 år... Gode løsninger for oppbevaring, arbeidsplass for kreativitet og skolearbeid, et hemmelig rom og plass til overnattingsgjester -det er nødvendigheter for å gjøre et barnerom komplett.


Med utgangspunkt i 5-åringens interesser -sang og dans, tegning, prinsesser og skogens vakreste alver- sammen med foreldrenes behov for praktiske løsninger, ble rommet et sofistikert eventyr...en drøm for prinsesser og ryddig for travle foreldre.


FARGE og- MATERIALPLANSJE

PLANLØSNING

Møbler og innredning er i duse, lyse farger -hvitmalt med lys beige mønstret tapet. Belysning i krom. Som kontrast er det lagt inn elementer av natur, sammen med tekstil og dekor i sterke, glade farger.


Perspektiv av rommet, oppbygget seng til høyre,
innebygde skap med arbeidsplass til venstre


Rommet gir en følelse av å være høyt oppe i et tre, med store fargeglade blomster som tak og dekor. En trapp i tresatammen fører opp til sengen som er festet høyt opp på veggen. Under sengen er det laget et hemmelig rom, som også fungerer som gjesteseng.


På motsatt side er det satt opp skap, innebygde fra gulv til tak. Dette gjør det enkelt å holde orden og gir god plass for oppbevaring av leker, klær og utstyr. Her er også arbeidsplassen lagt inn, skjult bak doble skapdører for å enkelt få et ryddig rom når gjester kommer på besøk.


Oppriss med detaljer; 1) kommode med stort speil, på kortvegg ved dør
2) seng med overbygget blomst og rom for lek og overnatting

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...