FARGERIK GLEDE


TIRSDAG 21. FEBRUAR 2012
LALO TREASURES...

Jeg kom helt tilfeldig over bilder av fargerike, glade og morsomme smykker og hårpynt -store og små blomster i sterke farger, alt laget i et glasslignende materiale. Oppdaget til stor glede at det også fantes varianter av disse som dekorasjoner -alt fra den spennende designeren Lalo Orna. 






Hun begyne å lage smykker, som gjorde henne glad -små skatter (Lalo Treasures). Hun begynte i det små med egen workshop -håndlagde smykker i harpiks, et materiale som er lett å arbeide med og kan forvandles til mest kreative og særegne former. I dag er Lalo Treasures en internasjonal bedrift, med concept stores i flere land og kjent varemerke.

Orna Lalo bor i Israel, er utdannet innen kunst og mote, og har designet smykker, hårpynt og dekorasjoner i over 20 år.



"People ask me what inspires my creations. So, it’s this: all the dresses I always wanted to wear. Everything I always wanted to be. My dream that one day I'll stand on a big stage and I'll be a singer. When I design, I try to capture that feeling of longing."
Orna Lalo

På nettsiden www.lalo-treasures.com finner du bilder av alle hennes kreasjoner -alt fra smykker og hårpynt, knagger og opphend, lysestaker og belysning, dekorasjoner og julepynt.


Her er et lite utvalg...







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...