GULL-GRUVEN IKEA

LØRDAG 03. MARS 2012
LUFTIG SOVEROM...

Det er mange meninger om IKEA -men en ting er iallefall sikkert, møbelkjeden er at av verdens mest kjente varemerker...og det sier jo endel om populariteten. Enten man elsker eller hater IKEA -kjeden finnes i hele verden (...dog ikke her på New Zealand) og butikkene bugner over av møbler og interiør, tilbehør, smarte løsninger og dekorasjoner for en hver smak. Og en hver lommebok.



Som de fleste andre interiørentusiaster tilbringer jeg time etter time i det endeløse vrimlet av nettsider med inspirerende bilder fra interiør -kjøkken, soverom, stue og bad... Og som den ivrige IKEA-liker jeg er (...) har jeg lekt litt med ideen om at uansett hva slags interiør du vil ha, uansett stil, kan det hele settes sammen med hjelp av IKEA.


Her er første del -et lekkert, luftig og delikat soverom, hvitt og naturlig...


Alle møbler og tilbehøret (speil, belysning...) er fra IKEA. Man kan også få gulv på varehuset, laminat i ulike trevarianter -men jeg har ikke tatt med dette. I tillegg kommer også maling og tapet til vegger -her er det hvitt som gjelder, og tapetet er i hvit damask-mønstret ornament.

IKEA er spennende, flere rom kommer...stue, kjøkken, entre og bad -og flere varianter av soverom...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...