OPPDRAG: KJØKKEN

02. JULI 2011
Effektivt kjøkken...

Kokkekunst, hurtigmat -og en liten plass i solen med en kopp te og en god bok...


En sliten leilighet trengte oppgradering og nytt kjøkken, med god plass til både matlaging og oppbevaring av alt en moderne og effektiv husholdning trenger.
Det gamle kjøkkenet var satt sammen av flere typer innredning og skap, frontene var utdaterte og slitte -og beboerne ønsket seg et trendy, lyst og hjemmekoselig rom.


FARGE og- MATERIALPLANSJE
PLANLØSNING
Den nye innredningen har utgangspunt i den gamle, med høyskap ved vinduet og store skap fra gulv til tak på endeveggen. Den lyse, delikate innredningen, med profilerte gulv- og taklister, gir et hyggelig miljø.
Kjøkkenet har ikke plass til spiseplass, men en liten benk med myke puter ved vinduet gir hyggelige stunder med en kopp te, radio eller en god bok. Her kan også gjester være med når middagen gjøres klar eller for en kort uhøytidelig visitt.


Aksonometri av kjøkkenet, høyskap på kortveggen med benk-
og overskap på langveggene, samt en hyggelig sitteplass
i hjørnet ved vinduet... 
Perspektiv mot vindu og koselig
kjøkkenkrok med sitteplass.

Innredningen er i hvitt, med høye dører i glass og sprosser -som gjør det lille kjøkkenet åpnere til tross for en kompakt innredning. Kjøkkenbenk i rustikk eik, som også går igjen i laminatgulvet. På veggen over benken er det satt opp bildelist, for malerier eller andre pyntegjenstander. Under benken er det ytterligere lagringsplass -og med løse puter og avtagbart trekk på sittemadrassen kan tekstilene endre rommets karakter og stemning etter årstid og humør.

Før og etterbilde, fra kjøkken mot vindu. Ny innredning, benkeplate og fliser.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...