OPPDRAG: BARNEBUTIKK

06. JULI 2011
Stilfull barnebutikk...
Barneklær, barneleker, gaver og barneromsinteriør -eieren av denne lille butikken ønsket å samle alt på ett sted, i hyggelige og stilfulle omgivelser.


Butikklokalet er lite, men har store glassflater på to av veggene. Rommet ønskes innredet i landlig, nostalgisk stil -med rom for vare-eksponering og lagring. Gode løsninger for skult oppbevaring må gå sammen med åpne hylle-løsninger.


FARGE og- MATERIALPLANSJE

PLANLØSNING
Lokalet skal romme alt fra klær til leker og utstyr, samt hyggelige gaver til dåp/navnedag og fødselsdager. For å få en ryddig og lett oversiktlig butikk er rommet delt inn i soner for de ulike varene; sengetøy - klær - leker - gaver, samt plass for tilbud eller spesielle nyheter.


Innredningen holdes i lyse, nøytrale farger; innebygde hyller langs veggene fra gulv til tak, frittstående gondoler med skap til oppbevaring plassert midt i rommet, samt vegg med skinneoppheng for klær. Innredningen er satt opp med god plass, slik at kunder enkelt kan bevege seg i butikken også med barnevogn.


Perspektiv av butikklokalet med innredning


De store vinduene gir godt dagslys, de er åpne og selve butikklokalet fungerer som "vindusutstilling". Som dekor er det hengt opp takpendler (hvite skjell) ved hvert vindu. Øvrig belysning er downlights innfelt i tak. Gulv har fått lyst vinylbelegg i imitert bøk, beregnet på offentlig miljø som tåler daglig slitasje av sko og barnevogner som kommer inn fra all slags vær. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...